VMware Workstation for Linux 6.5.3 build 185404 [x86/x86_64] (rpm) [Eng]
Название Программы: VMware Workstation for Linux 6.5.3 build 185404 (32/64-bit)
Версия программы: 6.5.3 build 185404
Последняя Версия программы: 6.5.3 build 185404
Архитектура: x86 и x86_64
Формат пакета: rpm
Адрес официального сайта: http://www.vmware.com/Язык интерфейса: Eng
Таблетка: Присутствует
Системные требования:PC Hardware
- Standard x86-compatible or x86-64-compatible personal computer
- 733MHz or faster CPU minimum
Memory
- The minimum is 512MB (2GB is recommended)
Display
- 16-bit or 32-bit display adapter is recommended.
Disk Drives
- Guest operating systems can reside on physical disk partitions or in virtual disk files.
Hard Disks
- IDE and SCSI hard drives are supported.
- VMware recommends at least 1GB free disk space for each guest operating system and the application software used with it. If you use a default setup, the actual disk space needs are approximately the same as those for installing and running the guest operating system and applications on a physical computer.
- 1.5GB (Windows) free disk space is required for basic installation. Delete the installer afterwards to reclaim disk space.
Optical CD-ROM/DVD-ROM Drives
- IDE and SCSI optical drives are supported.
- CD-ROM and DVD-ROM drives are supported.
- ISO disk image files are supported.
Floppy Drives
- Virtual machines can connect to the host's disk drives. Floppy disk image files are also supported.
Local Area Networking
- You can use any Ethernet controller that the host operating system supports.
- Non-Ethernet networks are supported by using built-in network address translation (NAT) or using a combination of host-only networking plus routing software on the host operating system.
Linux Host Operating Systems
- Workstation supports the following Linux 32-bit and 64-bit distributions
Описание:Программа предназначена для рабочих станций, позволяет эмулировать самостоятельный компьютер в среде рабочей операционной системы и работать с ним как с обычной системой. При помощи такого метода можно устанавливать различные ОС и приложения для них, выходить в интернет и заниматься повседневными задачами, правда, с несколько замедленной скоростью. Польза от такого способа заключается в возможности тестирования различного программного обеспечения под различными операционными системами, не нанося при этом вреда текущей системе, установленной на основном компьютере, а также испытания некоторых аппаратных решений. Может существенно облегчить жизнь разработчикам кросс-платформенных приложений и любителям поработать с новыми ОС.
Скриншоты:
Время раздачи: ~12:00 - ~01:00 (UTC+03:00)